Belgium - HR Manager (M/V/X)

WIE ZIJN WE?

Deroose Plants groeide uit van een familiebedrijf tot een gevestigde waarde binnen de sierplantensector met vestigingen in Europa (Gent), de Verenigde Staten (Florida) en China (Shanghai). De Groep is gespecialiseerd in het in-vitro (Labo) en in-vivo (serre) vermeerderen van een breed gamma aan sierteelt variëteiten, welke wereldwijd worden verdeeld. Dankzij een jarenlange ervaring behoort Deroose Plants tot de wereldtop op het vlak van vermeerdering via weefselteelt en Onderzoek & Ontwikkeling op industriële gewassen. Sinds 2015 behoort Deroose Plants tot de Siat groep, gevestigd in Zaventem, waardoor we de kracht hebben van een internationale Groep. Meer informatie vind je op onze website www.derooseplants.com.

Ter vervanging van een collega zijn we op zoek naar een enthousiaste HR manager.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als HR Manager ben je, in samenwerking met de HR Officer, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid voor 110 medewerkers (arbeiders en bedienden) verspreid over verschillende sites.

Meer bepaald sta je in voor:

  • Rekrutering en selectie van verschillende profielen naar gelang de noden;
  • Opvolging van de Belgische sociale wetgeving;
  • Rapportering HR gerelateerde data;
  • Aanspreekpunt van de medewerkers mbt. personeelsgerelateerde vragen;
  • Opmaken van contracten, addenda en policy’s;
  • Uitvoeren van loonsverwerkingen, onderhouden tijdsregistratiesysteem en HR software tool (Officient),...;
  • Opvolgen van trainingsnoden en zorgen voor de inplanning hiervan;
  • Ondersteunen van het sociaal overleg (syndicale delegatie, CPBW en OR) samen met de managing director;
  • Onderhouden van contacten met de HR collega’s uit China en USA;
  • Diverse HR gerelateerde projecten.

Je bent lid van het Leadershipsteam en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director van de groep.

PROFIEL

Je bent in het bezit van een bachelor diploma, bij voorkeur in een HR gerelateerde richting, of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede kennis van de Belgische sociale wetgeving en bent handig met verschillende digitale toepassingen. Je kan je zowel in het Nederlands als in het Engels vlot uit de slag trekken en jouw manier van communiceren makkelijk aanpassen naargelang de doelgroep.

AANBOD

Een fulltime job in een internationaal bedrijf met familiale sfeer en toffe collega’s Een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Een goede work-life balance met glijdende werkuren.

IS DIT ALLES IETS VOOR JOU? DAN KOMEN WE GRAAG SNEL MET JE IN CONTACT!

Voor meer info m.b.t. deze vacature en sollicitaties neem contact op met de Groep Managing Director Maurice van Winden op via maurice.vanwinden@derooseplants.com.

Heb je nog vragen?
We horen graag van je.